donderdag 10 oktober 2013

Schetsen map



1. Het is mij gelukt een verscheidene concepten te bedenken en deze weer te geven.
2. Te vaak verpest ik nog een tekening door kromme lijnen te zetten.
3. Moeilijk is het nadenken over hoe ik het mechanisme vanuit verschillende perspectieven moest tekenen, een foutje is gauw gemaakt.
4. Makkelijk was dat je elke keer vanuit de zelfde basis kunt beginnen.
5. nee
6. ongeveer 2 uur
7. geen

1 opmerking:

  1. 1. Mooie schetsen! Duidelijk, goed in perspectief. Mooi en doelgericht kleur gebruikt. Werking van de ontwerpen is duidelijk weergegeven en mooi je ontwerpen in verschillende posities en vanuit verschillende hoeken getekend.
    2. Niet zoveel tips eigenlijk. Klein puntje: misschien hier en daar een verklarend tekstje, al is het maar een woord. Het duurde even voor ik snapte hoe je je materiaal 'hout' weergaf in je eerste schets en ik vroeg me ook direct bij je tweede schets af of de map een dubbele functie heeft? Is hij met opgerolde voorkant als steun ook gebruiken om op te schetsen? Hier en daar een heel korte verklaring zou dit direct duidelijk maken.
    3. Als ik mijn schetsen met de jouwe vergelijk valt me op dat ik wat meer in detail schets en dat jouw schetsen iets 'eenvoudiger' maar daardoor wel heel helder zijn: goede balans tussen niet teveel en niet te weinig op papier zetten.
    4. Ik ben het eens met je derde punt: ik vind het ook nog wel lastig om vooraf goed doordacht te hebben wat er allemaal in de schets komt en hoe je dat dan precies moet tekenen.

    BeantwoordenVerwijderen